Běh pro paměť národa

Paměť národa pořádá již sedmý ročník Běhu pro Paměť národa. I letos běžci poběží za všechny, kteří se nevzdali. V průběhu května se bude možné běhu zúčastnit celkem na 15 místech po celé republice, které nabídnou závody s hromadným startem a doprovodným programem nebo možnost individuálního běhu po vyznačené trase, na kterou se běžci vydají sami. Běžci se rovněž mohou zaregistrovat do běhu kdekoli! a zaběhnout si během května libovolnou trasu na jakémkoliv místě v ČR nebo v zahraničí. Do speciálních květnových výzev se mohou zapojit také školy a firmy.

V sobotu 21. května se uskuteční Běh pro Paměť národa i ve Vižině. Pro běžce budou připraveny trasy na 5 a 10 km, které povedou Brdskými lesy. Start a cíl závodu s hromadným startem bude u Pomníku padlých v 1. světové válce na kraji obce Vižina.

Zakoupením startovného běžci podpoří činnost neziskové organizace Post Bellum, která prostřednictvím projektu Paměť národa dokumentuje osudy pamětníků, pomáhá jim, vzdělává děti i dospělé a vypráví příběhy 20. i 21. století.

Více informací najdete na www.behpropametnaroda.cz .

Kontaktujte nás


    [recaptcha]

    Záchranný kruh